< Info Party's
Informatie Behandelingen
Info Producten >
< Info Party's

 

 

Op deze pagina kunt u alle informatie vinden die betrekking hebben op de behandelingen in de schoonheidssalon. Of het nu een gezichtsbehandeling
betreft of definitieve ontharing zonder laser, alles is hier te vinden.Kennismakingsbehandeling                                     (20min)

De behandeling bestaat uit: reinigen, aangepast masker, dagcrème.

Deze behandeling is om kennis te maken met de producten, en de salon natuurlijk!Reinigende behandeling                                     (60 min)
De behandeling bestaat uit: een diepreiniging, stomen, scrubben, onzuiverheden verwijderen, masker, dagcreme.

Deze behandeling is er puur op gericht uw huid goed schoon te maken en dus uitstekend geschikt voor zowel heren als dames. Tevens is deze behandling een aanrader voor mensen met acne.


Relax behandeling                                                         60 min)

De behandeling bestaat uit: reinigen, stomen, peeling, chocolademasker, korte massage, dagcrème.

Een heerlijk ontspannen behandeling zonder de “nare”dingen als epileren of onzuiverheden verwijderen


Complete Gezichtsbehandeling                                  (90 min)

De behandling betaat uit: reiniging met borstelapparaat, epileren, stomen, hoofdmassage, scrubben, onzuiverheden verwijderen, massage nek/decollete, masker en dagcreme.

Tijdens deze ontspannende gezichtsbehandeling wordt uw huid grondig gereinigd terwijl u ook heerlijk kunt relaxen.
Bij deze behandeling worden de gebruikte producten compleet afgestemd naar de behoeftes van uw huid. Nouvital heeft voor iedereen een passende reiniging, een masker en een dag- en nachtcrème.Totale Relax behandeling                                             (90 min)

De behandeling bestaat uit: reinigen, epileren, stomen, hoofdmassage, peeling, onzuiverheden verwijderen, massage nek/decolleté gedeeltelijk met hot-stones, masker, handmassage, dagcrème.

De meest uitgebreide gezichtsbehandeling voor een moment van totale rust. Heerlijk!Lifting eye contour mask                                              (45 min)

De behandeling bestaat uit: reiniging, scrubben en een DL-eye behandeling. Incl. 20 minuten massage rond het oog gebied.

Bij deze speciale oogbehandeling word gebruik gemaakt van een combinatie van twee producten, de actimat DL matrix en de DL activex. De matrix is een soort watje dat op uw huid opgelost wordt door er met de activex (een lotion) overheen te masseren. Samen optimaliseren ze de microcirculatie van de huid rondom de ogen, voorkomen en reduceren donkere kringen en vochtophopingen, verzacht de reeds aanwezige rimpeltjes en ontspannen de huid.
Na deze behandeling zullen uw ogen weer heerlijk ontspannen aanvoelen en er ook zo uitzien.

U kunt deze behandeling gebruiken als kuur voor een speciale gelegenheid of in combinatie met uw gezichtsbehandeling.Hot-stone massage
De hot-stone massage word gegeven met warme natuurgeslepen basaltstenen. De warmte van de stenen kan variëren van 40 tot wel 55 graden, afhankelijk van uw eigen voorkeur. Door de warmte van de stenen kunnen de spieren makkelijker ontspannen, en bieden u zo de kans heerlijk weg te dromen en even alles los te laten.


Wimperverlenging

Met wimperverlenging worden er kleine exstensions van ongeveer 3 haartjes tussen uw eigen wimpers geplaatst. De kunstwimpers zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Er wordt met 2 verschillende lengtes gewerkt, om het resultaat zo natuurlijk mogelijk te houden. U kunt kiezen voor een naturel look of voor wat meer drama, met extra lange haartjes. Als er zorgvuldig met de wimpers wordt omgegaan zullen deze zo’n 2 tot 3 weken blijven zitten. Doordat uw wimpers altijd “verharen” is het helaas niet mogelijk wimpers permanent te verlengen.One Shot Lash Lift
Een professionele behandeling van 20 minuten die volstaat om een weelderige lashift te leveren die behouden blijft 6 tot 8 weken en in soms zelfs tot 12 weken.
En u kunt er gewoon mee zwemmen en douche. 

Kenji-tatoo
Altijd al een tatoeage willen hebben, maar altijd angst gehad om dit permanent te laten aanbrengen?
Met de stempels van KENJI heeft u een leuke tijdelijke tatoo voor jong en oud. Met deze stempel brengt u een tatoeage aan voor 1 tot 5 dagen, afhankelijk van de plek van plaatsen. Met de diverse afmeting van 1,5 cm tot 10 cm en de vele modellen is er keus voor iedereen.

Door gebruik te maken van enkele accessoires kunt u de tatoo nog leuker en mooier maken. Dit kan met de gekleurde liners waarmee de Kenji tatoo opgevrolijkt kan worden. Of wat dacht u van de nieuwe glitter? Daarmee kan de Kenji tatoo verheven worden tot een echt kunstwerk.

De Kenji tatoo is geschikt om mee te douchen of zwemmen en voldoet aan de wettelijke make-up eisen. Kenji tattoo is dan ook ongevaarlijk voor de huid, en zullen niet tot huidirritatie lijden.Harsen
Als we het haar verwijderen met de harsmethode is het vooral van belang dat de haren lang genoeg zijn. Als de haren te kort zijn, kan de hars de korte haartjes niet meenemen. Optimaal resultaat word behaald met tussenpozen van ongeveer 3 tot 6 weken. Het haar wordt door middel van een harsstrip, tegen de haargroeirichting in verwijderd. Na de behandeling een paar keer herhaald te hebben zal het haar ongeveer 3 tot 6 weken wegblijven.

BeautysalonAngelique.nl
Algemene voorwaarden
Info Producten >