< Info Party's
Informatie Behandelingen
Info Producten >
< Info Party's

 

 

Op deze pagina kunt u alle informatie vinden die betrekking hebben op de behandelingen in de schoonheidssalon. Of het nu een gezichtsbehandeling
betreft of definitieve ontharing zonder laser, alles is hier te vinden.Kennismakingsbehandeling                                     (20min)

De behandeling bestaat uit: reinigen, aangepast masker, dagcrème.

Deze behandeling is om kennis te maken met de producten, en de salon natuurlijk!Reinigende behandeling                                     (60 min)
De behandeling bestaat uit: een diepreiniging, stomen, scrubben, onzuiverheden verwijderen, masker, dagcreme.

Deze behandeling is er puur op gericht uw huid goed schoon te maken en dus uitstekend geschikt voor zowel heren als dames. Tevens is deze behandling een aanrader voor mensen met acne.


Relax behandeling                                                         60 min)

De behandeling bestaat uit: reinigen, stomen, peeling, chocolademasker, korte massage, dagcrème.

Een heerlijk ontspannen behandeling zonder de “nare”dingen als epileren of onzuiverheden verwijderen


Complete Gezichtsbehandeling                                  (90 min)

De behandling betaat uit: reiniging met borstelapparaat, epileren, stomen, hoofdmassage, scrubben, onzuiverheden verwijderen, massage nek/decollete, masker en dagcreme.

Tijdens deze ontspannende gezichtsbehandeling wordt uw huid grondig gereinigd terwijl u ook heerlijk kunt relaxen.
Bij deze behandeling worden de gebruikte producten compleet afgestemd naar de behoeftes van uw huid. Nouvital heeft voor iedereen een passende reiniging, een masker en een dag- en nachtcrème.Totale Relax behandeling                                             (90 min)

De behandeling bestaat uit: reinigen, epileren, stomen, hoofdmassage, peeling, onzuiverheden verwijderen, massage nek/decolleté gedeeltelijk met hot-stones, masker, handmassage, dagcrème.

De meest uitgebreide gezichtsbehandeling voor een moment van totale rust. Heerlijk!Lifting eye contour mask                                              (45 min)

De behandeling bestaat uit: reiniging, scrubben en een DL-eye behandeling. Incl. 20 minuten massage rond het oog gebied.

Bij deze speciale oogbehandeling word gebruik gemaakt van een combinatie van twee producten, de actimat DL matrix en de DL activex. De matrix is een soort watje dat op uw huid opgelost wordt door er met de activex (een lotion) overheen te masseren. Samen optimaliseren ze de microcirculatie van de huid rondom de ogen, voorkomen en reduceren donkere kringen en vochtophopingen, verzacht de reeds aanwezige rimpeltjes en ontspannen de huid.
Na deze behandeling zullen uw ogen weer heerlijk ontspannen aanvoelen en er ook zo uitzien.

U kunt deze behandeling gebruiken als kuur voor een speciale gelegenheid of in combinatie met uw gezichtsbehandeling.Micro Skin Polish                                                                            (60 min)

Rimpels, grove poriën, acne littekens, pigmentvlekken,
een verouderde of verslapte huid? Tot voor kort dachten we dat je voor snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetische chirurg terecht kon. Nu weten we dat we ook een geweldig resultaat kunnen bereiken op een milde en pijnloze manier, Met de revolutionaire Micro Skin Polish microdermabrasie behandeling! Veel meer dan alleen microdermabrasie!

De Micro Skin Polish bestaat uit drie krachtige en veilige technologieën in één apparaat.
Samen vormen ze een complete behandeling voor duurzame huidverbetering. De behandeling duurt ongeveer 50 minuten, deze kunt u als losse behandeling gebruiken of in kuurverband.
Na een kuur van ongeveer 8 behandelingen heeft u een beduidend jongere, frissere, stevigere, egalere en gladdere huid. Met een onderhoudsbehandeling van ongeveer een keer per vier weken zorgt u ervoor dat het behaalde resultaat duurzaam is en zichtbaar blijft.

1.Microdermabrasie (openstellen)
Eerst wordt via een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen laagjes oude en dode huidcellen weggehaald. Hierdoor wordt de productie van collageen en elastine in de huid gestimuleerd en nieuwe en jonge cellen worden zichtbaar.

2.Low level Laser Therapy (activeren)
Ook wel Koud Laser genoemd, omdat er nauwelijks warmte bij vrijkomt, en dus geen risico op verbranden geeft. Actieve werkstoffen - zoals hoogwaardig hyaluronzuur, essentiële vitaminen en antioxidanten - worden op de huid gebracht. Dankzij de sterke lichtenergie i.c.m. een massagetechniek kan de huid de actieve werkstoffen optimaal opnemen en de afvalstoffen goed afvoeren. De 'batterij' van de cellen krijgen als het ware een kick om weer optimaal te functioneren. De huid verbetert zienderogen en voelt stevig aan.

3. Skin Polish (voeden & beschermen)
Met behulp van een massagetechniek met een verwarmingselement en een polijststuk, wordt een voedende en beschermende crème over de huid verdeeld. De massage geeft de huid een finishing polish met als eindresultaat een gladde en stralende huid.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met de salon.Hot-stone massage
De hot-stone massage word gegeven met warme natuurgeslepen basaltstenen. De warmte van de stenen kan variëren van 40 tot wel 55 graden, afhankelijk van uw eigen voorkeur. Door de warmte van de stenen kunnen de spieren makkelijker ontspannen, en bieden u zo de kans heerlijk weg te dromen en even alles los te laten.
 


Wimperverlenging

Met wimperverlenging worden er kleine exstensions van ongeveer 3 haartjes tussen uw eigen wimpers geplaatst. De kunstwimpers zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Er wordt met 2 verschillende lengtes gewerkt, om het resultaat zo natuurlijk mogelijk te houden. U kunt kiezen voor een naturel look of voor wat meer drama, met extra lange haartjes. Als er zorgvuldig met de wimpers wordt omgegaan zullen deze zo’n 2 tot 3 weken blijven zitten. Doordat uw wimpers altijd “verharen” is het helaas niet mogelijk wimpers permanent te verlengen.Wimperpermanent

Weg met de wimperkruller, hallo wimperpermanent! Tijdens deze behandeling worden de wimpers met een veilige vloeistof letterlijk gepermanent. De behandeling duurt in totaal ongeveer 3 kwartier, en is niet schadelijk voor de ogen. Na de behandeling zult u mooie gekrulde wimpers hebben. Afhankelijk van de "verharing" van uw wimpers zult u 3 tot 6 weken plezier beleven aan uw prachtige oogopslag
 

Kenji-tatoo
Altijd al een tatoeage willen hebben, maar altijd angst gehad om dit permanent te laten aanbrengen?
Met de stempels van KENJI heeft u een leuke tijdelijke tatoo voor jong en oud. Met deze stempel brengt u een tatoeage aan voor 1 tot 5 dagen, afhankelijk van de plek van plaatsen. Met de diverse afmeting van 1,5 cm tot 10 cm en de vele modellen is er keus voor iedereen.

Door gebruik te maken van enkele accessoires kunt u de tatoo nog leuker en mooier maken. Dit kan met de gekleurde liners waarmee de Kenji tatoo opgevrolijkt kan worden. Of wat dacht u van de nieuwe glitter? Daarmee kan de Kenji tatoo verheven worden tot een echt kunstwerk.

De Kenji tatoo is geschikt om mee te douchen of zwemmen en voldoet aan de wettelijke make-up eisen. Kenji tattoo is dan ook ongevaarlijk voor de huid, en zullen niet tot huidirritatie lijden.


Harsen
Als we het haar verwijderen met de harsmethode is het vooral van belang dat de haren lang genoeg zijn. Als de haren te kort zijn, kan de hars de korte haartjes niet meenemen. Optimaal resultaat word behaald met tussenpozen van ongeveer 3 tot 6 weken. Het haar wordt door middel van een harsstrip, tegen de haargroeirichting in verwijderd. Na de behandeling een paar keer herhaald te hebben zal het haar ongeveer 3 tot 6 weken wegblijven.

 


Epilfree

Epilfree behandelingen zijn te gebruiken voor zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden en voor alle type haar en huidskleur.
Ook blond, grijs, rood en donzig haar kan worden behandeld op elke gewenste plaats.

Epilfree breng ik aan op een gewaxte, geharste of geepileerde huid.
Eerst  wordt de A Activator ingemasseerd, deze zorgt ervoor dat het lege haarzakje open blijft staan.
Na 5 min. wordt de B Toner ingemasseerd en deze zorgt ervoor dat de haar niet meer terug komt.
Er zijn meerdere behandelingen nodig afhankelijk van haar en huidtype om het gewenste resultaat te bereiken. Gemideld zijn dat meestal tussen de 3 en de 8 behandelingen.
Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen of kijk op www.epilfree.com.


BeautysalonAngelique.nl
Algemene voorwaarden
Info Producten >