< Info Producten
Informatie Nagels
Info Party's >
< Info Producten

 

Uw handen maken vaak de eerste indruk op mensen, denk aan iemand een hand geven, geld aannemen etc. Omdat we graag een goede indruk maken zijn verzorgde handen en nagels voor iedere vrouw een must. Dit hoeft echt niet altijd gepaard te gaan met kunstnagels of een wilde nail-art. Door regelmatig uw handen te verzorgen met een manicure, thuis of in de salon, bent u altijd verzekerd van een verzorgde indruk.
 

In de nagelstudio kunt u kiezen uit 3 verschillende manicures, deze zijn uiteraard uit te breiden met een lak, of nailart.

Manicure BRONS (15 min)

Bij deze manicure krijgt u een handbadje, verzorg ik uw nagelriemen, vijl ik uw nagels in model en poets eventuele oneffenheden weg. Daarna worden de nagels gelakt met doorzichtige nagellak voor een mooie glans. Tot slot smeer ik uw handen in met een heerlijke handcreme.


Manicure ZILVER (25 min)
Bij deze manicure krijgt u alles dat bij de brons manicure wordt gedaan. Met als extra een heerlijke scrub en een voedend handmasker. De scrub zorgt ervoor dat de handen ontdaan worden van dode huidcellen, waardoor het voedende masker daarna extra goed zijn werk kan doen. U verlaat de salon met heerlijk zachte handen.

Manicure GOLD (40 min)
Hierbij worden de 2 voorgaande manicures uitgevoerd, aangevult met een heerlijke paraffine behandeling.


Paraffine

Paraffine is een natuurlijk bestandsdeel van ruwe olie, deze is verrijkt met minerale oliën zoals bv. Lavendel. Uw handen worden ingesmeerd met een verzorgende handcrème, hierna worden de handen 2 maal in een warme bak paraffine gedoopt. Over de paraffine komt een plastic handschoen, gevolgd door een  badstof want. Door de warmte is de huid beter in staat de poriën te openen en de verzorgende producten in zich op te nemen. Met zijdezachte handen als gevolg!Kunstnagels

Heeft u van uzelf geen sterke lange nagels?
Dan kunt u er altijd voor kiezen om kunstnagels te nemen!
Hierdoor bent u 3 a 4 weken lang verzekerd van mooie verzorgde nagels zonder dat u er zelf al te veel moeite voor hoeft te doen!

In de nagelsalon wordt gewerkt met acryl nagels van het merk Florence.

Acryl nagels bestaan uit een combinatie van een poeder en een vloeistof. Door deze te mengen ontstaat er een substantie, deze wordt met een penseel aangebracht en droogt binnen enkele seconden, u hoeft dus niet in een uv-lamp. Het voordeel van acryl nagels tegenover gel producten is dat deze harder zijn, en dus steviger. Na het aanbrengen en glad vijlen van de acryl wordt een uv-lak aangebracht waardoor u 3 weken een prachtige glans over uw nagels heeftOpvullen
 

Omdat uw eigen nagel doorgroeit, is het nodig de kunstnagels na 3 tot 4 weken op te vullen. Hierbij wordt er een gedeelte van de oude acryl afgevijld, zodat de nagels niet te dik worden. Hierna wordt weer een nieuwe acryl laag opgebracht, waardoor het mogelijk is iedere 3 weken een totaal andere look te creëren.Nail-art
Nail-art is eigenlijk iedere vorm van het versieren van uw nagels. Dit kan een klein strass-steentje zijn, een mooie lak, of een glitter in de acryl. Hierbij zijn de mogelijkheden eindeloos, kunt u het zo gek maken als u zelf wilt. Verschillende vormen van nail-art zijn onder andere: versieringen met acryl verf, het opplakken van plaatjes of stickertjes of het stempelen van een van de vele Konad stempels. Kortom de sky is the limit!


Shellac
Niet meer wachten tot uw nagellak droog is,
geen beschadigde nagellak meer,
niet meer iedere 2/3 dagen opnieuw hoeven lakken!
Met Shellac is dit allemaal mogenlijk!

Shellac is een combinatie van nagellak en gel. Het product wordt opgebracht in de salon, en moet enkele minuten uitharden in de uv-lamp. Als resultaat heeft u een prachtige lak, die ongeveer 2 week perfect blijft zitten! Is de kleur niet meer gewenst kunt u het er thuis binnen een kwartiertje afweken.
Omdat dit geen kunstnagels zijn, hoeft u niet op te vullen.


Nagelbijten
Veel mensen bijten op hun nagels, helaas ziet dit er niet altijd even netjes en verzorgd uit. Naast dat het er niet mooi uitziet, brengt het ook gezondheidsrisico’s met zich mee. Omdat er vaak te “ver” gebeten wordt ontstaan er kleine wondjes rond de nagelriemen waar bacteriën kunnen broeden en infecties of ontstekingen kunnen ontstaan. Enige tips om zelf van uw nagelbijten af te komen zijn: zorg dat u altijd een vijl in de buurt hebt (in iedere tas en in iedere kamer) als u dan een haakje of randje voelt kunt u het gelijk vlak vijlen. Tevens is het belangrijk om uw nagelriemen EN nagels veelvuldig in te smeren met nagelriemolie.
U kunt natuurlijk ook kiezen voor een nagelbijt-arrangement met acryl nagels!


“Nagelbijt-arrangement”

1e afspraak: Aan de hand van je nagels wordt bekeken of er een nagelbedverlenging moet worden toegepast, of dat er een verstevigend laagje moet worden aangebracht op de natuurlijke nagel.

2e afspraak: 1 week nadat de nieuwe set is aangebracht worden de nagels gecontroleerd. Eventueel worden hoekjes of randjes weggevijld zodat je niet in de verleiding kunt komen om deze af te bijten.

3e afspraak: Omdat nagels van nagelbijters in het begin erg snel groeien worden deze na 2 weken opgevuld en bijgewerkt. De nagels worden kort en mooi in model gevijld.

4e afspraak: 3 weken nadat de nieuwe set is aangebracht worden de nagels gecontroleerd. Eventueel worden hoekjes of randjes weggevijld.

5e afspraak: 4 weken nadat de nieuwe set is aangebracht volgt de tweede opvulbehandeling. De nagels worden na het opvullen mooi in model gevijld.

6e afspraak: 5 weken nadat de eerste set is aangebracht worden de nagels gecontroleerd. Eventueel worden de hoekjes of randjes weggevijld.

7e afspraak: 6 weken nadat de eertste set is aangebracht. De derde opvulbehandeling.De nagels worden na het opvullen mooi op de gewenste lengte in model gevijld.

Na dit arrangement wordt er bekeken of je nagels na 3 of 4 weken bijgevuld moeten worden.

Nieuwe set € 42,50
3 controle afspraken € 30,00
3 opvulbehandelingen € 97,50
Totaal € 170,00

Normaal € 170,00 Arrangement prijs : € 145,00

Het bedrag voor het nagelbijt arrangement dient in 1 keer betaald te worden bij de eerste afspraak. Er wordt geen geld geretourneerd als u tussentijds stopt met de behandeling.Pedicure
Natuurlijk mogen we onze voeten ook niet vergeten.
Uw voeten kunt u laten verwennen met een cosmetishe pedicure. Deze behandeling van de voeten bestaat uit: een voetenbadje, een scrubt, een massage en uw nagelriemen worden verzorgd. Hierna worden uw nagels in model gevijld en van eventueele ongelijkheden ontdaan. Tot slot worden de nagels gelakt met doorzichtige nagellak voor een mooie glans. Of uw kunt de behandeling uitbreiden met een lak naar keuze, een nail-art of met Shellac!
 

BeautysalonAngelique.nl
Algemene voorwaarden

Info Party's >