< Info Behandelingen
Informatie Producten
Info Nagels >
< Info Behandelingen

 

 
Omdat kwaliteit in de salon hoog in ons vaandel staat, word er alleen gewerkt met professionele en kwalitatief hoogwaardige producten. Geen van de productlijnen is op dieren getest.


Nouvital
Dit merk wordt gebruikt voor alle gezichtsbehandelingen en wordt uiteraard ook verkocht in de salon.
Nouvital Cosmetics is een innoverend en uitgebreid cosmeticamerk voor schoonheidsspecialist en opleidingsinstituut. Alle producten zijn samengesteld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen op cosmetisch gebied, en voldoen  geheel aan de Europese richtlijnen. Onze producten bevatten voornamelijk werkstoffen van natuurlijke oorsprong.
Tevens zijn deze:
- Hypoallergeen
- Allergeenvrij geparfumeerd
- Vrij van minerale oliën
- Vrij van tarwekiemolie (i.v.m. glutenallergie)
- Voorzien van een zonnefilter (alle dagcrèmes)
- Dierproefvrij


Mary-Kay
  In de salon wordt gewerkt met hoogwaardige make-up producten van het Amerikaanse Cosmeticamerk Mary Kay Cosmetics.
Mary Kay Cosmetics werd in 1963 in Dallas, Verenigde Staten opgericht en staat daar ook op nr. 1 als het gaat om huidverzorging en decoratieve cosmetica.
De producten van Mary Kay Cosmetics zijn alleen via speciaal hiervoor opgeleide schoonheidsconsulenten te koop en er is voor elk huidtype, voor zowel dames als heren, een passende verzorgingslijn.
De producten zijn 100% dierproefvrij, parfum- en olievrij, verstoppen de poriën niet en zijn dermatologisch getest op huidirritaties en allergieën.
Daarnaast kan ik bij gebruik van deze producten 100% tevredenheidsgarantie bieden. In de salon werk ik voornamelijk met de prachtige make-up producten, maar Mary Kay Cosmetics heeft ook fantastische verzorgingsproducten voor zowel het lichaam als het gelaat.

Wilt u uitgebreid en geheel vrijblijvend eens kennis maken met dit prachtige merk?
Dat is mogelijk bij mij in de salon of bij u thuis!
U kunt met mij een afspraak maken voor een gratis gezichtsverzorgingsles,
dit is mogelijk bij u thuis met bijvoorbeeld een aantal vriendinnen.


Epilfree
Epilfree behandelingen zijn bedoeld voor langdurig ontharen. De formule is ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek en klinisch getest volgens de normen van de EU. Epilfree is ontwikkeld door Dr.Yoel Konis, al meer dan vijfentwintig jaar cosmetisch wetenschapper bij het bedrijf K.Y.P Cosmetic Technologie. Gedurende vele jaren onderzocht hij de mogelijke rol van kruiden en planten bij het genezen van huidziekten. Op zoek naar een bruikbaar ingredient in de planten ontdekte Dr. Konis een opvallend neveneffect: de haren in het behandelde gebied groeiden niet terug. Hieruit is uiteindelijk Epilfree ontstaan.


Florence
De producten die gebruikt worden bij het zetten van kunstnagels zijn van Florence Beauty&Nails. Florence werd in 1987 opgericht, en is inmidels uitgegroeid tot een van de leidende opleidingsinstituten en groothandels voor nagelstyling in Nederland

BeautysalonAngelique.nl
Algemene voorwaarden
Info Nagels >