< Tips Overige
Tips&Tricks Huidverzorging
Tips Nagels >
< Tips Overige

 


Huidverzorging in 5 stappen!
1.  Reinigen
De eerste en belangrijkste stap. Door de huid dagelijks (liefst 2 maal per dag) te reinigen, verwijdert u alle make-up, talg en vuil van buitenaf. Hierdoor kan uw huid de opvolgende producten beter opnemen. Ook het reinigen van uw ogen is erg belangrijk. Daarbij komt, als uw gezicht en ogen schoon zijn, brengt de make-up vaak makkelijker en mooier op.

2.  Dag & Nachtverzorging

Dagverzorging: Als u (samen met uw schoonheidspecialiste) een crème voor uw huid heeft gevonden, beschermd die uw huid tegen UV stralen, milieu-invloeden en beschadigingen van buitenaf. Uiteraard voorziet hij de huid ook van de juiste voedingsstoffen.

Nachtverzorging: Zorgt voor belangrijke voeding van de huid. Gedurende de nacht hersteld de huid zich en heeft het vermogen om tijdens deze rust veel werkstoffen op te nemen.

De dag & nacht verzorging kan liefst worden uitgebreid met een goede oog crème voor het voorkomen of verzachten van lijntjes rond de ogen.


3.  Scrub/Peeling
Een scrub of peeling is een reinigingscrème waar kleine korreltjes aan zijn toegevoegd. Het is belangrijk uw huid regelmatig een scrubbehandeling te geven. Het verwijdert namelijk uw oude/dode huidcellen, waardoor uw een gladdere en stralendere huid krijgt.
Wel is het bij het uitzoeken belangrijk dat u er op let dat de korrels niet te grof zijn.
Dit kan een rode/schrale huid tot gevolg hebben.

4.  Maskers
Maskers worden ook wel gezien als de verlening van een schoonheidsbehandeling.
Door een masker thuis te gebruiken als minibehandeling, helpt het het resultaat van de schoonheidsbehandeling te ondersteunen en langer vast te houden. De specialiste informeert u graag welk masker het best aansluit bij uw huidverzorgingconcept.

5.  De schoonheidsspecialiste
Laat u vakkundig adviseren over uw huid (verzorging) en breng regelmatig een bezoek aan de schoonheidsspecialiste om uw huid in optimale conditie te houden!

BeautysalonAngelique.nl
Algemene voorwaarden
Tips Nagels >