< Tips Nagels
Tips&Tricks Overige
Tips Huidverzorging >
< Tips Nagels

 


Make-up

Oogreiniging
Het goed schoonmaken van de ogen is erg belangrijk. Als alle make-up dagelijks goed verwijdert wordt, is je nieuwe make-up veel makkelijker en mooier op te brengen. Gebruik het liefst een reiniging die speciaal voor de ogen is bedoelt. Onze huid daar is erg zacht en gevoelig, dus we moeten daar ook zo mee omgaan. Als u de ogen schoonmaakt maak het watje dan eerst een beetje vochtig, pas daarna brengt u de reiniging op het watje aan.Leg eerst even het watje op het oog en laat het product zijn werk doen. Vervolgens maakt u zachte ronddraaiende bewegingen om de make-up te verwijderen.
Hard wrijven versterkt het product niet, en veroorzaakt op den duur alleen maar rimpels!


Foundation
De basis van de make-up is toch echt de foundation. Maar hoeveel vrouwen hebben geen last met het vinden van de goede kleur, of het goed opbrengen ervan? Het testen van de foundation moet altijd op de kaaklijn gebeuren en niet op de handrug. U gaat het uiteraard gebruiken op uw gezicht, dus waarom testen op uw hand? Met Mary-Kay cosmetics heeft u altijd de perfecte kleur, afgestemd op uw huid!
Het aanbrengen van de foundation gebeurt het mooist met een speciale foundationkwast (Mary-Kay cosmetics €12,-) Bij het opbrengen met de handen wordt de foundation vaak vlekkerig omdat het niet egaal verdeelt kan worden,  en met een sponsje wordt een groot gedeelte van het product in het sponsje gezogen. Zonde! Breng een beetje aan op uw hand, en neem dan een beetje op uw kwast, zo zorgt u ervoor dat u niet teveel in een keer gebruikt.
Mascara
Als u een mascara gaat kopen is het slim om in een goed product te investeren, een goed product is namelijk het halve werk. Toch hoeft u naar mijn mening niet meer uit te geven dan ongeveer €20,-. Er is uiteraard een verschil tussen een mascara van 4 of 40 euro, maar bij veel hooggeprijsde producten betaald u meer voor het merk en de reclame dan voor het uiteindelijke product.

Bij het opbrengen van de mascara is het (zoals boven te lezen is) belangrijk dat de ogen schoon zijn. Zo voorkomt u klontjes en aan elkaar klevende wimpers. Als u gezichtspoeder gebruikt, neem dan ook gerust de ogen goed mee, door het “stoffige” laagje hecht de mascara nóg beter. Begin met de mascara normaal op te brengen (beetje naar boven kijken en goed van begin tot eind rollen) Daarna kijkt u een beetje naar beneden en rolt zachtjes de roller met een wegdraaiende beweging over de bovenkant van uw wimpers (pas op voor uw oogschaduw!).
Hierna kunt u de wimpers nog eenmaal naar boven strijken om te zorgen dat alle wimpers mooi gelijk omhoog staan.

TIP! Houdt een oude (schoongemaakte) mascararoller bij de hand, deze kunt u gebruiken wanneer u last heeft van tegen elkaar gekleefde wimpers.


Wilt u regelmatig nóg meer leuke tips en beauty- ideeën?
Meld u dan aan voor de nieuwsbief!

Daarmee krijgt u iedere 3 maanden digitaal “The Look” toegestuurd. Dit is het productboekje van Mary-Kay Cosmetics en staat altijd boordevol nieuwe ideeën en verschillende manieren van opmaken.

BeautysalonAngelique.nl
Algemene voorwaarden


 

 

 

Tips Huidverzorging >